Handelsbetingelser hos Marenco
Generelle oplysninger

 

Marenco
Byghøjvej 5
5250 Odense
CVR nr.: 40361405
Telefon: 65 96 26 50
Email: kontakt@marenco.dk

 

Priser

Hos Marenco tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

Marenco modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen bestilles. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Reklamationsret

Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. 

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse bedes du henvende dig hos:
Marenco
Byghøjvej 5
5250 Odense

 

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på fødevare på hjemmesiden. 

 

Returnering

Du bærer risikoen for varen fra tidspunket for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Fragt

Ved fragt med Xpressen, sørger vi for at levere produktet inden for 24 timer. Der kan dog være tilfælde hvor varen ikke præcist bliver leveret inden for tidsrammen. Hvilket blandt andet kan skyldes vejrforhold eller specielle situationer.Varen bliver så vidt muligt leveret fysisk, hvis ikke det er muligt vil varen blive leveret sammen med en SMS med billede af pakken.

 

Tilbagebetaling

Der er kun mulighed for tilbagebetaling, ved fejl på produktet. Der kan ikke gives tilbagebetaling på et produkt er der håndteret forkert.

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@marenco.dk