Om Marenco Bakery

Marenco er et specialbageri etableret i 1984 i Odense. Grundlaget var marengsprodukter, men nyere tider har bragt nyt med sig, som både honningkager og franske vafler. Salg og distribution klarede vi i begyndelsen selv, men snart blev produkterne indmeldt hos landsdækkende bagerigrossister.

I slutningen af 1993 flyttede vi til Bellinge – Odense SV hvor plads og tilkørselsforhold gjorde det muligt at udvide sortimentet med færdigvarer for catering.
Produkterne handles i dag gennem landsdækkende grossister og sortimentet udvikles stadig..

Al produktion er håndværk, det betyder, at produkterne får det håndværkspræg som så mange sætter pris på.
Vi er alle faguddannede bagere / konditorer . Det sikrer at alt fremstilles med største omhu og med anvendendelse af kun de allerbedste råvarer, ikke de billigste. Det gælder lige fra hvedemel og til den fine Belgiske chokolade.

Vores produktudvikling tager altid udgangspunkt i både den visuelle som den smagsmæssige oplevelse af produktet. Vi henvender os derfor primært til kvalitetsbevidste forbrugere.

Vi kan derfor med god samvittighed sige, at vores varer ligger i front hvad kvalitet angår.
Prøv dem selv I vores butik.

Forventninger for fremtiden

Økologi eller nærhedsprincippet er sammen med madspild er noget af det der ligger i målsætningen for Marenco Bakery, råvaren skal give mening – smag, pris og egenskaber hænger sammen og det at handle lokalt er noget af det jeg ser på først, ved valg af råvare.

Madspild er minimal i vores produktion, vi producerer i mængder der passer og anvender råvaren optimalt.